Dec 24, 2020, 10:39 PM

Чувство за музика 

  Photography » People, Portrait
244 0 6

© Дечко Сивков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прав си Хари.Доста съм ги слял.Ще внимам повече за бъдеще
  • Харесва ми идеята ти да уловиш движението, усещането за музика... Получила се жива картина!
    Вглеждам се и аз и се опитвам да оценя по достойнство уловеното движение, облеклото... Какво би казал за фона? Той би могъл да оконтрасти фугурата, но не мога да знам дали е твое виждане за сцената и нейното въздействие.
  • Всъщност едно вглъбено и много влизащо в дълбоки чувства лице! Въпрос на разбиране, почувстване и тълкуване... Човешките и животински, дори растителни изрази са морета, повече от Вселените! Притворените очи, повдигнатата горна устна, извитата изящно ръка - въпрос на поглед и разбиране. Това е истината за портрета - една от многото истини. Нека се радваме, че сред нас показва такъв професионалист..
  • При тая красива фигура и тоя перфектен фотограф, моделът ми изглежда студен и безразличен към танца, който изразява... Може би защото като съм гледала дали народни танци, дали балет изпълнителите са били усмихнати...Дори фламенкото има някакво изражение на чувства, макар и не радост,а тук...просто едно безизразно лице!
  • Да, и на мен ми навява точно това чувство. Даже определена музика - може би фламенко! Разглеждам портретите на жени с огромно удоволствие - Жената е венец на природата и ти ни ги показваш в изключителни портрети.
  • Ретро музика и мирис на печени кестени
Random works
: ??:??