Aug 1, 2020, 7:31 AM

Матея 

  Photography » People, Portrait
164 1 5

© Христо Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много интересно е съчетанието между старото и новото, природата някак ги обединява. Светлинките наистина са много интересни, без тях снимката щеше да има по-сериозно настроение, така е по-свежа и пространството се откроява по-хубаво, сякаш виждаме въздуха.
  • Признавам си, не бях обърнал внимание на бокето пред модела и Хари е много прав.като ни обръща внимание, задното боке е ясно - то е задължително, мисля Това наистина е хубаво. Но още мисля, че аранжирането на стойката на модела, разположението, времето на снимане, настроението, което се излъчва от снимката, всичко това е също заслуга на фотографа, но и на тандема "фотограф-модел". Още един път - много ми харесва този портрет. Любопитен съм да видя "посещението" тук.
  • Определено е направено майсторски и заслужава голямо внимание. Не обиждайте автора като коментирате модела. Ако той ви харесва заслугата е на Ицо!

    Два елемента в изпълнението ме провокират да насоча вниманието на гледащите. Единият е композицията и по-точно голямото пространство зад модела. Има доста варианти. Вторият интересен елемент е bokeh-то пред модела. Това предполага, че между обектива и модела е имало светещи или светоотразяващи елементи. Каквото и да е ефектът е много приятен (вярвам, че е мислен, а не е добавен ефект).
  • Тази серия от портрети много я харесвам. За мен висшето изкуство във фотографията е портретът, но освен този на хора, и този на птици(особено трудно), и на животни, след това пейзажът. И, разбира се, абстрактната фотография. Винаги гледам с удоволствие твоите снимки. Но няма как да се въздържа и да не адмирирам моделите ти - когато природата пише "6", ние само мълчим.
  • Хубав портрет!
Random works
: ??:??