Jul 30, 2020, 5:17 PM

Пандемичен простор 

Photography » Others
120 0 6

© Мирослав Жеков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • А аз я изтълкувах като пандемичен простор, осъществен и възможен единствено на простира, който се вижда Сигурно заради необятното бяло.
  Нищо, пак е забавна.
 • Много идейно!

  Ами смени заглавието на "Пандемичен простир"...
 • Благодаря за коментарите и се радвам че моите фотографии са предизвикали асоциации по някакъв начин поне в един човек, в крайна сметка това е и целта на визуалните изкуства. Bezzhichen, благодаря за коментара за думата "простор", не съм запознат с тънкостите на българския език, бих сменил заглавието, ако имах такъв консултант като теб, обаче този кадър има публичност вече с това име и няма как да го сменя. Иначе разсъжденията относно семантиката на думата много ме впечатлиха и харесаха.
 • Добро
 • Снимката много ми харесва, още повече използваната фотографска техника. Посланието също. За всичко това - Браво и БИС!

  Но изобщо не ми харесва употребата на думата "простор" - дума, която в литературния български език ("свещен" ) има значение на широко, прекрасно, необятно поле, гора, планина, на свобода и може да се употреби в производни като например "необятно, просторно, широко поле с безкрайно разцъфнали макове и лавандула, чак до хоризонта. Какъв простор, каква свобода, каква радост за сетивата" - да се използва за въже за простиране (не "просторане" )на прани гащи. Да, знам, че се е наложила тази дума и така, но това е безобразие и мързел на езика, за да я приемем. Аз не приемам прекрасната българска дума "простор" да е въже за окачване на нещо си.
 • Интересна(ми е) фотографията. Абсолютна тишина. Поне за мен. А тишината крещи, когато в една война няма победени.И други такива фотографии имаш mitpis. Адмирации!
Random works
: ??:??