Jan 22, 2006, 10:19 PM

* * * 

  Poetry
590 0 2
Скрита във себе си,
скрита от света.
Тайно си мислех ,
тайно горях.
Питах се "Трябва ли?"
Питах "Защо?"
Исках - не можех ,
исках - не успях .
На крачка любов,
на крачка сама.
Остана ми само едната сълза.
И няма да плача -
няма така .
Няма да мисля ,
боли от това .
Аз ще обичам -
без фалш и лъжа !
Други ще плачат ,
други ще мислят.
И други ще търсят,
и други ще губят.
Щастливо ще живея ,
щастлива ще умра.
Щастлива ще спечеля
макар и чужда игра !!!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво!много ми харесва Особенно края 6+ от мен
  • хубаво е.
Random works
: ??:??