Jan 20, 2006, 8:10 PM

* * * 

  Poetry
626 0 0
Студено е навън, студено е в мен,
защо си тръгна ти, защо дойде и този ден?
Знам, че ти сега не си и няма да си скоро с друга,
но защо повярва на хорските лъжи?
Знам, че ти сега живееш във заблуда,
но защо си тръгна, ми кажи?
Боли ме, боли ме много,че си тръгна,
боли ме, но вече нямам сили да те върна.
Нямам сили да те моля,
да те моля и убеждавам,
че съм била и ще ти бъда вярна,
и че не искам да те наранявам.
Но кажи, какво да правя,
боли мe и тази болка ме убива,
вече връщане назад няма,
разруши се нашата любов красива!
Само спомените за нея ми остават,
само тях си имам вече,
само те сили за живот ми дават,
нима не разбираш колкото те обичам, бе човече?
Знам, че ти друга може би ще обикнеш,
но не знам дали аз ще мога да съм с друг,
знам, че ти с нашата раздяла може би ще привикнеш,
а аз ще си остана самичка тук.
Аз бях искрена и винаги съм била такава,
бях единствено твоя и живях единствено за теб
любов толкова голяма веднъж в живота се дава
и аз реших да я даря на теб!

© Моничка Захарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??