Sep 18, 2006, 10:19 PM

* * * 

  Poetry
544 0 2

Махни тези свещи, не мога да виждам очите ти,
счупи тези чаши нека отекнат в душите ни,
нека стъклата прорежат съдбите ни,
нека кръвта се разлее в телата ни...
 
С какво би сменил в света тази страст,
ще бъдеш безсмъртен, ако това беше власт,
продавай - купувай души и сърца 
но никъде няма да купиш това!

Защото веднъж в този свят преоткриваш,
лудия  порив и бляна красив,
и с плаща умело под него се скриваш,
и знаеш, че само с него си жив!

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??