Feb 1, 2006, 10:38 PM

* * * 

  Poetry
1535 0 9
        Поклаща се бор престарял
        и не знае,
        не чува,
        не мисли.

       Всички чувства, които събрал,
       ги превръща в кафяви иглички....

© Диана Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??