1 feb 2006, 22:38

* * * 

  Poesía
1532 0 9
        Поклаща се бор престарял
        и не знае,
        не чува,
        не мисли.

       Всички чувства, които събрал,
       ги превръща в кафяви иглички....

© Диана Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??