Jul 28, 2006, 6:49 PM

* * * 

  Poetry
589 0 1
xxx
Исках нещо мило да напиша,
но се чудя защо романтика не идва?
Обвиних музата поетична,
а то излезе че любовта липсва!

xxx
Дъжда изми следите
от болката и от мечтите
убива безмилостно и нас самите
защото в сърцето не спира рана да кърви!

© Момчил Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??