28.07.2006 г., 18:49 ч.

* * * 

  Поезия
588 0 1
xxx
Исках нещо мило да напиша,
но се чудя защо романтика не идва?
Обвиних музата поетична,
а то излезе че любовта липсва!

xxx
Дъжда изми следите
от болката и от мечтите
убива безмилостно и нас самите
защото в сърцето не спира рана да кърви!

© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??