Nov 22, 2011, 8:44 PM

*** 

  Poetry
535 0 2

Пребродих много булеварди
и много улици видях...
И градове - големи, малки.
Във огнен зной и в адски студ живях.
Но да те срещна не успях отново.
В гърдите ми застина тежест сива.
И вярно е, че лесно се топи олово,
но да бъда разтопен за мен не стига.
Аз искам да съм огън, да горя,
да бъда лава - да изгарям.
И докато душата ми във въглен се стопи...
Във твоето легло с усмивка да изгрявам.
                                                                     21.11.11, Норич

© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??