Незнам защо сърцето свито е в юмрук,
защо с кървави сълзи реве?
Нали аз изгоних те, нали изритах те от тук,
а сега всичко в мен иска да умре...
Защо не оцених словата,
защо поддадох се аз на гнева,
на твойте думи не повярвах
и сега сама съм на света...
Щастлива ще съм, ако някой ден
имаш сили да простиш
грешката ми, достатъчно голяма,
и с мен живота си да извървиш,
макар да знам, че незслужавам.
Горещо се разкайвам
и пред теб глава ще сведа,
защото знам, че който люби,
той прощава и най-голямата злина.
© Доби Константинова All rights reserved.