…седем-осем, и ще…
Греховете ми
броят се
на пръстите
на двете ми ръце
Грехове…
Потъвам
някъде между
седмия и осмия…
Девети и десети
ме очакват наведнъж
някъде след шест –
седем дена
Грехове…
Спряха се в езерото
А там фламинго,
Розово,
С шия - панделка
завързана на четири,
вписана в силуета
на пеперуда
Нощно Пауново Око
Само под Луна
за грешници...
© Мери Попинз All rights reserved.