27.09.2006 г., 15:56 ч.

* * * 

  Поезия
442 0 2

                   …седем-осем, и ще…

 

Греховете ми

броят се

на пръстите

на двете ми ръце

Грехове…

Потъвам

някъде между

седмия и осмия…

Девети и десети

ме очакват наведнъж

някъде след шест –

седем дена

Грехове…

Спряха се в езерото

А там фламинго,

Розово,

С шия - панделка

завързана на четири,

вписана в силуета

на пеперуда

 

Нощно Пауново Око

 

Само под Луна

за грешници...



 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??