Apr 27, 2006, 10:09 AM

* * * 

  Poetry
562 0 1

Жадна е моята душа за капчица любов.

Празно е моето сърце.

Моля се, любов, ела.

Изпълни сърцето ми.

Нека отново да заживея с мисълта за теб.

Нека отново да се чувствам жива и обичана.

Колко трябва да платя? Колко?

Имаш ли цена?

Мога ли да те купя?

Или да чакам и да бъда търпелива,

с надеждата, че някой ден ще те изпитам отново.

Моля се, любов, докосни ме.

Дай ми силата, за да живея.

Просякина съм,

просеща и молеща за любов...

Каква е “цената” ти, любов?

Страдание, болка?... Какво?... Колко?...

Готова съм да заплатя с живота си,

само, за да те изживея отново...

Просякиня на любов съм аз...

 

© Емилия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??