May 17, 2006, 9:54 AM

* * * 

  Poetry
554 0 3

Най-после...

 

Най-после ще мога да те видя.

Най-после ще  подържа дланите ти,

ще те погледна в очите и ще ти кажа,

че те обичам.

Най-после,

ще докосна тялото ти,

ще целуна устните ти,

ще те прегърна...

Дали ще е нощ или ден,

едва ли ще е от значение за мен.

Нали ще съм с теб,

само с теб...

А дали ще почувствам любовта ти,

дали тя съществува,

или за мен е само сън, мечта... илюзия...

Въпрос, на който най-после ще намеря отговор.

Най-после... размечтах се...

Но нали за това са мечтите,

да  се сбъдват понякога...

Ех, мечтателко!!!!!

 

© Емилия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне
  • Помечтай си!
    А аз ти пожелавам да ти се сбъдне!
    Всичко се сбъдва,ако го вярваш!
    И стихът ти е хубав и искрен!
  • Ех, мечтателко!!! Как хубаво мечтаеш!!!
    Ще се сбъднат мечтите ти някога!!! Успех!!!
Random works
: ??:??