May 2, 2006, 6:56 PM

* * * 

  Poetry
766 0 2

Любовта при мен дойде-

аз приех с усмивка на лице

спътницата плаха във нощта

край да сложи на мойта самота.

Аз я чаках – ето я сега!

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??