Jun 17, 2006, 11:37 AM

* * * 

  Poetry
611 0 1

Да ти разкажа ли как умра душата?
Как в агония от света се отрича?
Убиват я очите ти студени,сякаш непознати,
очи,които тя докрай ще обича!

Да ти разкажа ли как угасват мечтите?
Как,изтрагнати от сърцето,болят?
Убиват ги словата ти и лъжите-
лъжи,които докрай ще горят!

Да ти разкажа ли как любовта си отива?
Как помита всичко по пътя си кратък?
И се връща отново,отново е жива,
да вземе сърцето ми без остатък.

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??