Jul 23, 2006, 7:21 PM

* * * 

  Poetry
543 0 1

Искам да отпия глътка свеж въздух,
да се
впусна в свят - неизследван, непознат,
да се хвърля надолу без страх,
че нямам опит в този занаят.

Искам да вървя без да гледам къде стъпвам,
с поглед, отправен изцяло напред.
От шумове необясними да не се притеснявам
 - да крача уверено по пътя поет.

Искам от тъмното да не се страхувам
- да приемам спокойно нощта.
И да знам, че опасности съществуват,
да вярвам, че с тях ще се преборя сама.

Искам да има вятър в косите ми,
да се оглеждам в кристално чиста и бистра вода,
да се излегна на тревата
    и да преоткрия мечтите си...

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??