Jan 6, 2008, 7:46 PM

* * * 

  Poetry » Love
660 0 1

Болката - какво е тя за теб?

Виждаш ли я в моите очи?!

Хубаво ме погледни

и отговор за себе си ти намери.

 

 

Потопи се в моите очи...

Не спирай да ме гледаш, не!

В душата ми през тях ти надникни,

в моето бурно, развълнувано море!

 

 

Да, искам да ме гледаш,

да слеем погледите си в нощта,

дори и да боли, че не ме обичаш,

аз искам да се докосна до този мираж - любовта,

някъде надълбоко в твоята душа...

Просто да те гледам - мога само това!

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • За да се докоснеш до любовта,трябва да погледнеш в своето сърце Пожелавам ти го!
Random works
: ??:??