Sep 12, 2006, 7:11 PM

* * * 

  Poetry
750 0 1
По вятъра пратих
послание за теб
и помолих гръмотевиците
да ти предадат моя копнеж,
на дъжда горещо се помолих,
да те залее със сълзите, изплакани по теб...
Исках всичко да ти върна
и от страх, че нещо ще забравя,
отворих вратата на моята стая
и видях - самотата се готвеше на нея да почука.
Поканих я любезно и й обясних,
че навярно е сбъркала адреса,
та аз със тебе бях самотен преди...
Сега дойде и твоят ред -
да си самотна, само че без мен!

© Цветан Джуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво за стихчето- много сила се иска да се преодолее една самота.Винаги сме самотни само със себе си ,а не с хората около нас
Random works
: ??:??