Aug 15, 2006, 12:50 PM

* * * 

  Poetry
505 0 0
* * *

Поет няма да бъда,
това е само младата ми душа –
морски възел развързана –
разплита ветровете в нощта,
втурва се в техните орбити…
Не я гони!
Тя идва сама
и се обръща наопаки.
Дъното й е огледало на очите ти –
има пясък, има и вода;
има камък, има и трева.
Какво виждаш?

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??