Jan 14, 2007, 5:48 AM

* * * 

  Poetry
756 0 5
В пламъци е душата ми,
в пламъци е всичко сега.
В печката виж нещо гори
и пее в смъртта си.
Това е любовта ми,
хвърлих я там.
Тя пее и плаче за теб,
и в последните си мигове търси теб.
Нека не се мъчи щом е нежелана,
нека умре, за да не я боли.
Моите чувства ти не разбра.
А може би някой ден
ще се прероди,
но не за теб и лъжите ти.
Някой различен ще я съживи.

© Бени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??