Feb 4, 2007, 11:20 PM

*** 

  Poetry
532 1 0
Погледнах те и разбрах...
                 ти си любовта..
Не мислех,че ще е така,
 но понякога се случват чудеса...
Какво направи с мен,
              че ме нарани сега..
Защо избра това-да убиеш любовта..
Не знам какво да правя,
           но няма да те забравя..
Как се забравя любовта
        като сутрин те събужда тя..
Мисълта за свършилите дни
              убива моите мечти...
Това ли искаш ти..?
        Замисли се и ме погледни...

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??