Nov 19, 2006, 10:48 PM

* * * 

  Poetry
478 0 1

Нощта ми пак е недопълнена!
И дълга, дълга е... Горчи!
Какво пропуснах да забравя? -
Тез тънки, слъзести гори...
Ръка, нестигнала луната...
До дъно стигнали очи...
Охлузените разстояния
са между "вчера" и "преди"!
Пристигаш с мрака: Цвят -
тъй гладък, страшен и безкраен.
Утра и дни... и нощи: Празен влак.
По-празно  единствено в душата ми.

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересно пишеш!
    "До дъно стигнали очи...
    Охлузените разстояния
    са между "вчера" и "преди"!"
    Браво!
Random works
: ??:??