Nov 21, 2006, 10:55 PM

* * * 

  Poetry
578 0 2
Моето нощно лице
тъй жестоко воюва
със дневните истини...
Моите нощни усмивки
протягат стъблата си -
хризантеми-
и не задават въпроси,
само прегръщат...
Моите нощни ръце
са прохладни
преплетени пръстени,
в които
твоят огън бушува...
Моето нощно  "обичам те"
е живо....
защото страда....

© Мариана Папазикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??