Nov 9, 2006, 10:58 AM

* * * 

  Poetry
608 0 1
Не искам да се връщам
В миналото си сега,
Отново тежко да въздишам,
Изпълнена с тъга-
Тъга по отминалите дни
И по онези,които не са били...
Но защо не мога и да спра-
Напред да продължа?-
Постоянно си повтарям,
Че трябва аз да издържа-
Заради теб и
Заради мен самата.
Моля те и затова,
Остани до мене ти,
Че умирам аз почти...
Помогни ми да вървя напред
Уверена,че на света
Стават някога и чудеса.
Тогава ще заживея
С едничката надежда,
Че след време-
Години може би,
Ще изживея онова,
Което в миналото не успях,
За което отдавна аз копнея
И мечтая всеки ден;
Че ще мога истински да опозная онзи,
Който,Боже, ти отне от мен...

© Анна Адамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??