Nov 18, 2006, 9:33 PM

* * * 

  Poetry
621 0 2

Аз имам много лица,

но едно е истинското ми –

това на любовта...

Аз имам много усмивки –

но една е истинската ми,

тази, която за теб е предназначена...

Аз имам много погледи,

но един е, който ще те изгори –

този, в който някога се влюби ти.

Аз имам една душа, едно сърце

и те искат единствено и само теб,

защото те обичат, мое неповторимо момче!

Аз имам от всичко по едно,

но всяко едно те обича така,

сякаш цялата вселена се е събрала

в моето сърце, в моята душа,

в моите очи, в моите усмивки,

във всичко мое, което завинаги е твое.

 

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасно и истинско чувство.

    Поздрав и усмивка.
  • Опааа, тука има грешка. Това е малка част от стихчето, явно не съм го качила правилно, за което се извинявам!

    Ето сега вече грешката е поправена


Random works
: ??:??