Nov 16, 2006, 2:39 PM

* * * 

  Poetry
546 0 1
Когато слънцето достигне
и целуне луната,
тогава аз ще спра
да те обичам.

Когато залезът достигне
и усмихне се на зората,
тогава аз ще те забрая.

Когато пясъкът се вдигне
от морето и отиде в планината,
тогава аз ще спра
да те целувам.

Когато Атлас спре да държи
на плещите си Земята,
тогава аз ще спра
да те жадувам.

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??