Jan 27, 2007, 10:15 PM

* * * 

  Poetry
644 0 5
Ще тръгна боса по тревата,
роса да мокри моите нозе.
За мен това е свободата,
която ти ми отне...

Ще тръгна и песен ще запея-
житата буйни ще огласям аз...
А ти си стой там,при нея-
нека тя да е под твоя власт...

Птички с мене ще запеят,
цветя в полето ще бера...
Тръгнах си от теб,не казах сбогом,
но щастлива съм сега!

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??