Sep 20, 2005, 10:17 PM

* * * 

  Poetry
1147 0 1
Задавям се от ласкави сравнения
А моята любима лед дъхти
Косите са и режещи косачки
Очите и – замръзнали звезди
Възходът ми е станал на падение
И мисли ме спохождат за едни предачки
Със звънките и алчни имена –
Клото, Лахезис и Атропос.

© Найден Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??