20.09.2005 г., 22:17 ч.

* * * 

  Поезия
1144 0 1
Задавям се от ласкави сравнения
А моята любима лед дъхти
Косите са и режещи косачки
Очите и – замръзнали звезди
Възходът ми е станал на падение
И мисли ме спохождат за едни предачки
Със звънките и алчни имена –
Клото, Лахезис и Атропос.

© Найден Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??