Студено е,
едва се виждат пламъците.
Тъмно е,
нежно проблясват свещите.
Само за теб
сега си мисля
и ми е тъжно, че си толкова далеч,
а толкова ми се иска...
да си до мен...
да не съм сама...
да те виждам всеки ден
и да сме прегърнати в нощта.
Плача сега.
Сърцето ме боли.
Не искам да съм сама
и в река от сълзи,
да плувам, да протягам ръка...
Да моля без думи
да те върне при мен любовта.
Слънце мое,
вече не виждам...
сърцето ми е твое,
а без теб не издържам...
но тогава силна светлина проблясна.
Виждам те...
успокои се болката ужасна.
Ти дойде,
но в мен още грее страхът,
че ще ме оставиш някой ден...
и ще плача, че не си до мен.
♥Обичам те...♥
♥Не го забравяй!!!♥
♥Обичай ме...♥
♥Не ме изоставяй!♥
© Павлина Димова All rights reserved.