Mar 13, 2006, 12:25 PM

* * * 

  Poetry
536 0 2
Да,да, те са ловци.
Стрелят и не мислят.
Те не са релиозни,
след убийството пият.
Да, да, те са ловци.
Стрелят добре.
Нямат ловджийски кучета.
Имат ловджийски нрав.
............
Гледам телвизия понякога.
И виждам "трофеите им" в джипове.
Слушам радио поняога
И слушам тъпи глупости.

Критикувам журналистите.
Сега се налага.
Не желая добрата новина,
но мразя лошите!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • А!!плодисменти и поздрави!Харесва ми!Харесва ми!
  • "...след убийството пият." Много ясно си изразил отношението си към този "спорт".Само че последните шест реда някак ми стоят откъснати от първата част..
Random works
: ??:??