Feb 27, 2006, 11:01 PM

* * * 

  Poetry
544 0 3

Погребах в душата си спомени стари,
уморена от дългия път,
уморена от дългото чакане,
все на тази същата гара.
Виждам как си отива смехът,
а след него невидимо мълчание.

Събирам късчета истини,искрици прозрения,
но болка от стара,полузабравена рана
във мене поражда сълзи.
Тези спомени надделяли над времето,
спомени за неутолимата жажда,
жажда за обич.Ах,колко боли...

Отново сама съм.На същата гара.
Очаквам може би случайния влак,
а пред мен изгрява бледа тишина.
Толкова време в самота пропиляно
сред дълбока болка от страх,
реших-ще догоня времето,за да опитам
                   вкуса на мига.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво, много хубаво!!!/6/
  • харесва ми!Браво!
  • Стихото ти е хубаво!Хареса ми!Но тази полузабравена рана би звучала по добре като- полузарасналаМое виждане
Random works
: ??:??