Dec 6, 2009, 1:35 PM

* * * 

  Poetry » Other
501 0 4

 

Пазя те,

каквато те познавах –

най-смелата,

най-силната дори…

Единственото,

за което съжалявам,

е че всъщност,

късно те открих.

 

Късно бе,

а исках да ти кажа,

че бе единствена

във моите очи.

Животът

с липсата ти ме наказа,

а без тебе, Гери,

толкова боли…

 

 

Моля, не оценявайте!

 

 

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??