Една любов,
един живот,
една мечта,
една съдба,
това е тя -
любовта!!!
Радост и тъга
денем и през нощта.
Една любов,
за цял живот,
една сълза,
отронена лъжа,
болка голяма
от тази измама,
прясната рана,
лек за нея няма!!!
Катерина Чоклева
© Катерина Чоклева All rights reserved.