Mar 30, 2011, 2:37 PM

* * * 

  Poetry
582 0 0

В ръцете си студени празни

държиш само задавена светлина,

очите ти порцеланови, тъй безнадеждни,

аз виждам само разкъсваща празнота.

 

Счупени илюзии се промъкват в мрака,

изплашени сенки се втурват в нощта,

остават ни само красивите белези

от загубения в борбата свят.

 

Очите ти все тъй болезнено пусти

се втренчват във мен,

а страхът ме покрива като воал

и бавно отнася ме при себе си

Загубеният ден.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??