Nov 12, 2010, 2:37 PM

* * * 

  Poetry
410 0 1

Забравена като листата,

погинали през вековете.

Потъвам на дъното в сърцата,

без образ съм в умовете...

© Нели Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??