Mar 28, 2013, 7:03 PM  

10 

  Poetry » Love
625 0 0

Първо - Искам до мен да заспиваш!

Второ - До мен да отваряш очи!

Трето - Врата ми със длан да покриваш,

когато сме нежно допрели глави!

Четвърто - Искам за мен да мечтаеш!

Пето - Да искаш да бъдеш със мен.

Шесто - Завинаги искам да знаеш,

че моят живот е за теб отреден!

Седмо - Искам да бъдеш грижовна.

Осмо - Да ме гледаш с любов във очите! 

Девето - Герои в пиеса любовна 

да бъдем със тебе и то от добрите! 

Десето - Обичай ме, както аз те обичам...

Безкористно, жадно, стихийно, без край,

че на въглен е наш'та любов заприличала

и само със искане оставам си май... 

© Станислав Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??