Apr 6, 2015, 9:49 PM

100 години само тя 

  Poetry » Love
343 0 1

Научи ме

да ставам рано,

да пия алкохола чист,

да не повишавам тон

и да не ме е страх от себе си.

Променил си ме

до неузнаваемост.

Нищо не е по-велико от това.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??