Dec 21, 2013, 8:49 PM

12 парченца любов 

  Poetry
683 0 4

В нечии чужди очи

и в парче шоколад,

в есенните треви

и в сърдития град,

в саксията празна,

в счупено огледало,

в тишината заразна

си създай нещо цяло!

В чаша студено кафе,

в празна кутия бонбони

стопли своите ръце

с чудесата милиони.

В паяжинката висяща,

в купата с плодове,

във възглавница спяща- 

виж, намери си Сърце!

© Лилия Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??