В нечии чужди очи
и в парче шоколад,
в есенните треви
и в сърдития град,
в саксията празна,
в счупено огледало,
в тишината заразна
си създай нещо цяло!
В чаша студено кафе,
в празна кутия бонбони
стопли своите ръце
с чудесата милиони.
В паяжинката висяща,
в купата с плодове,
във възглавница спяща-
виж, намери си Сърце!
© Лилия Петрова Всички права запазени