Feb 22, 2007, 10:54 AM

* * * 

  Poetry
539 0 1
Не ме лъжи, че всичко отминава,
не ме залъгвай с хиляди неща,
не ми разказвай как се разминава,
живота ми с твоята съдба.
Любов ми казваш - та това е края.
Не вярваш ти във тези чудеса,
в илюзия превърнал си я, зная,
в безмислено объркващи неща.
На думи празни няма да повярвам,
не се вълнувам, че ги казваш ти.
Обичам те и винаги ще вярвам,
че заедно щастливи сме били.

© Пламена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??