Не ме наказвай с думи лоши,
не ме оставяй в студ и сняг.
Не крий очите си от мене -
душата ти прозира в тях.
Предричай ме и ме съграждай.
Ден след ден ще бъда с теб.
Обичай ме и го доказвай,
макар да си от мен далеч.
© Весела Славова All rights reserved.
да е живо и здраво името ти...бъди щастлива!