May 20, 2014, 1:14 AM

* * * 

  Poetry » Love
613 0 2

Целувай, докосвай ме нежно - красива приказка в безкрайния небосвод. 

Топла, копринена - пази тази целувка завинаги.

Ако нещо се случи - помни ме. 

Не забравяй милувките, не отричай красивите мигове с мен.

Пази ме на сигурно място - в сърцето си, безкраен запас от любов.

© Лилия Чолашка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??