Sep 23, 2011, 12:03 AM

22.09.2011 

  Poetry » Other
768 0 0

 

 

Каквото и да напиша,

докато дишам, 

най-много съжалявам, 

че достатъчно често не казвам

на хората, които обичам,

че им се радвам 

и на времето с тях, 

прекарано в сълзи и смях.

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??