Jan 8, 2014, 10:18 PM

* * * 

  Poetry » Other
405 0 0

Вик
Като от вятъра разлистeно списание,
на пейката забравено във миг,
изгубена в собствено съзнание,
потънала в болезнен вик.
А беше вик, задавен от сълзи… 

© Ефрат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??