Dec 13, 2005, 7:38 PM

26 

  Poetry
571 0 0
26

Мога и нежно...
Да,мога и нежно!
Мога и грубо,
ох,мога и грубо!
Всяка слава е грешна,
всяка лудост е смешна
.../но мога и нежно/

Чувам вятър.
Виждам окови.
Срещам себе си,
но хубав и ...нов съм.
Мразя грозните - всички красавци!
А с жените ...красиви
...мога и нежно.

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??