May 9, 2018, 9:59 AM

(@).3 

  Poetry
224 0 0

хапчета зелено синьо
разбърквам в шепата сега
кое ще ме докара при теб богиньо
кое ще разсее гъстата мъгла

 

далече си и мен ме няма
съществувам само в съня
с розова раирана пижама
и бодил в сивата коса

 

а в твоите очи е прекрасно 
поглед по изящен от дъга
пречупваш всичко диво бясно
светът залят е със захарна вода

 

сънувам че политам вече
колко изпих не знам
но в този свят ми е добре човече
обладан от невероятния ти плам

 

няма ме а ти седиш до мене
чаровница с пръчка в ръка
наоколо всичко е необикновено
сияят цветове от слънчевата светлина 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??